Bécsi szórakozóhelyek, amelyeket érdemes meglátogatni

Egyik legkedveltebb szomszédunk Ausztria, ahova szinte mindnyájan szívesen megyünk. Bizonyára túráztunk már egy jót valamelyik erdei ösvényen, vagy ittunk egy korsó sört valamelyik fogadóban. Szerencsére nem csak ezt a két dolgot csinálhatjuk, ha kilátogatunk.

Vegyes zenei stílusok

Az egyik legnépszerűbb zenei műfaj, azaz a hip-hop kedvelői számára a bécsi Inc. klub maga lesz a mennyország. Már maga a név is sokra enged következtetni, ugyanis az Inc. rövidítés az „Incorporated Hip-Hop Society” nevet takarja. A zenei palettán előszeretettel fordul elő Old School és New School hip-hop zene, azaz régi és modern stílusú hip-hop.

Ezen felül az amerikai és a német rap kedvelői és az R’n’B szerelmesei is otthon érezhetik magukat az Inc.-ben. A klub szó szerint és átvitt értelemben is a hip-hop zene nappalija. A tánctéren kívül rengeteg kisebb társalgó helyiséget alakítottak ki, amit rendkívül komfortosan rendeztek be. Ha az éjszaka közepén egy kis időre megpihennénk, nyugodtan félrevonulhatunk és kényelembe helyezhetjük magunkat egy ilyen kis szobában elhelyezett kanapékon. A klub alaphangulatát a falakra fújt graffitik adják meg.

Könnyed délutánokra és estékre

Ha esetleg a hagyományosabb szórakozóhelyeket kedveljük, a Bécs szívében elhelyezkedő Platzhirsch nevezetű klub tökéletes lehet számunkra. A szórakozóhely nem rég vette át egy másik club helyét és örvend azóta is töretlen népszerűségnek. A Platzhirsch nem csupán egy szórakozóhely, hanem egy közösségi, társalgásra alkalmas hely is. Itt találkozhatunk más emberekkel, eszmecseréket folytathatunk és szocializálódhatunk is. A szórakozóhely nem messze helyezkedik el az operától és más parti helyszínek közvetlen közelében fekszik.

Egy bécsi klub túrát igazán könnyedén tarthatnánk, hiszen a bécsi gyűrűn a Volksgarten Club Disco, a Babenberger Passage vagy a Sass Music Club után kiváló úticél a Platzhirsch. Az R’n’B, a pop, a disco és a house zenék kerülnek leginkább a középpontba. A legmodernebb slágereket csütörtöktől szombatig élvezhetjük itt, melyben a legmodernebb hangtechnika és a legminőségibb hangfalak segítenek.

Nem is meglepő, hogy hosszú idők óta minden hétvégén a fiatalok tömegét csábítják magukhoz, és bírják bulizásra és táncolásra.
Akármilyen zenei stílust is szeressük és akármelyik korosztályba is tartozzunk, a bécsi bulinegyedben biztosan találunk magunk olyan szórakozóhelyet, ahová később biztosan visszavágyunk majd.

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.