Hogyan regisztráljunk a TikTok-ra?

A Facebook, Twitter, Instagram és más szociális médiák mellett nem rég megjelent a TikTok ahol rövid vicces videókat nézegethetünk az ízlésünkre szabva. Legfőképpen a telefonokra optimalizált platform, ám az internetes böngészőből is elérhető. A felület 2017-ben indult egy kínai fejlesztőnek köszönhetően és már szinte a világon mindenhol elérhető, már több, mint 75 nyelvre lefordították az alkalmazást. Az oldalon szereplő videók minimum 3 másodpercesek és maximum 1 percesek lehetnek.

A legnépszerűbb műfajok közé tartoznak a táncos videók, a vicces videók és az úgynevezett lip-sync videók, melyekben a tartalomkészítők a zene szövegére tátognak. Ha szeretnénk kipróbálni az alkalmazást, a jól megszokott módon szerezzük be az alkalmazás áruházunkból. Android készülékek esetében a Google Play áruházból, iOS készülékek esetében pedig az AppStore-ból tölthetjük le.

Néhány tipp a használathoz

Ha ez befejeződött, egy új ikon jelenik meg az alkalmazások között, ami fekete alapon egy fehér-kék-piros hangjegyet ábrázol. Az alkalmazás indítását követően máris élvezhetjük a rövid videókat és kedvünkre görgethetünk köztük. Ha elegendő tartalmat néztünk meg, az algoritmus elkezdi személyre szabni a megjelenítendő videókat, így többnyire csak olyan posztok kerülnek elénk, amik tényleg érdekelnek.
Ha létrehozunk egy saját fiókot, azaz regisztrálunk a TikTok oldalán, számos funkció megnyílik előttünk.

A regisztrációhoz nyomjunk az „Én” gombra, ami felhoz egy új ablakot. Itt kiválaszthatjuk, hogy bejelentkezni szeretnénk, vagy regisztrálni, és ha regisztrálni, akkor azt hogyan szeretnénk megtenni. Lehetőségünk van más közösségi média oldalak segítségével (Facebook, Google, Twitter) és lehetőségünk van email cím, vagy telefonszám alapján. Mindegyik lehetőség egyaránt jó és egyszerű. Ezek után a születési dátumunkat kell megadni és ha email címmel, vagy telefonszámmal regisztrálunk, akkor még egy jelszót és máris kész, már korlátlanul élvezhetjük a TikTok nyújtotta lehetőségeket.

Szórakozásra sem utolsó

A regisztrációhoz kötött szolgáltatások teszik igazán teljessé a TikTok élményt. Többek között a regisztrációt követően nyílik lehetőségünk a videók feltöltésére.
Ha nem szeretnénk tartalmat gyártani, csak jókat szórakozni a mások által készítetteken, akkor is jól jöhet a regisztráció, ugyanis így nyílik lehetőségünk kedvelni a videókat. A kedvelt videókat bármikor visszanézhetjük, így ez egyfajta mentés funkcióval is bír, sőt, az algoritmusnak is segít, hogy a jövőben milyen tartalmakat szolgáltasson felénk.

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.